Moszkító-meter 2023. 06. 23.

Egyes helyeken nagyobb számban is megtalálhatók a szúnyogok. Tartózkodjunk a napsütötte területeken, viseljünk hosszú ujjú felsőruházatot, hosszúszárú nadrágot és használjuk bátran a szúnyogriasztó szereket. Ha az erdei vasúton utazunk, egyes megállóhelyeken is számolnunk kell velük.

Árajánlat kérés

  • 1
  • 2
  • 3

csoportos programkínálatunk:

Válasszon ajánlataink közül, többet is bejelölhet. A lefelé mutató nyílra kattintva olvashat a programokról bővebben.

Kiállítás megtekintés szakvezetéssel

Az ártéri erdőt bemutató Gemenc Kincsei kiállítást Pörbölyön, a Halászati kiállítást Lassiban, a Méhészeti Gyűjteményt Nagyrezéten előzetesen bejelentett csoportok a nyitvatartási időn kívül is látogathatják. Szakvezetőink a csoportok igényéhez igazodóan mutatják be a kiállításokat. A Méhészeti Gyűjteményben mézkóstolót, gyerekek részére méhviasz öntést is szervezünk. A Karapancsai Kastély és Major kertje vagy a Kiskastélyban található Erdészet- és vadászattörténeti kiállítás szintén érdekes célpontjai lehetnek egy csoportos kirándulásnak.

Étkezés Pörbölyön

Az Ökoturisztikai Központ éttermében akár 100 fő részére is tudunk ebédet vagy vacsorát biztosítani. Bőség menü:     leves, egyféle húsféléből készült főétel körettel, saláta, vagy savanyúság, desszert. Az ételt 3 fogásban kell feltálalni. Normál menü:  egyféle húsféléből készített főétel körettel, saláta, vagy savanyúság, desszert. Az ételt 2 fogásban kell feltálalni.