Moszkító-meter 2023. 06. 23.

Egyes helyeken nagyobb számban is megtalálhatók a szúnyogok. Tartózkodjunk a napsütötte területeken, viseljünk hosszú ujjú felsőruházatot, hosszúszárú nadrágot és használjuk bátran a szúnyogriasztó szereket. Ha az erdei vasúton utazunk, egyes megállóhelyeken is számolnunk kell velük.

Vendégházak

A Gemenc Zrt. legtöbb vadászháza a turisztikai szezonban – március 15. és augusztus 15. között – Vendégházként működik. A bátai kivételével mindegyik ház a településektől távol, általában erdei környezetben áll.

A Vendégházakban nincs lehetőség önellátásra, mert ellenőrizetlen eredetű élelmiszerek és italféleségek fogyasztásának lehetőségét sem tudjuk biztosítani. A családias hangulatú pihenőházak gondnokai házias ételekkel várják a vendégeket. A szállás lefoglalása után vendégeink még az érkezésük előtt megbeszélhetik a gondnokokkal egyéni kívánságaikat a menüvel és a programmal kapcsolatban.

A vendégházakba a feltüntetett elérhetőségek egyikén lehet program- és árajánlatot kérni vagy a szállást lefoglalni.

Online szállásfoglalásra is lehetőség van.

Gemenc_Pörböly_Pihe3

A Gemenc Zrt. vendégházaiban OTP SZÉP Kártyát, MKB SZÉP Kártyát és K&H SZÉP Kártyát is elfogadunk.

 

Vendégházainkban turista vendégeink részére március 15. és augusztus 15. között a Turisztikai árjegyzékben feltüntetett szállás és ellátás árak érvényesek.  Vadászvendégeink egész évben a Vadászati árjegyzékben feltüntetett árakon vehetik igénybe a szolgáltatásokat.