Moszkító-meter 2023. 06. 23.

Egyes helyeken nagyobb számban is megtalálhatók a szúnyogok. Tartózkodjunk a napsütötte területeken, viseljünk hosszú ujjú felsőruházatot, hosszúszárú nadrágot és használjuk bátran a szúnyogriasztó szereket. Ha az erdei vasúton utazunk, egyes megállóhelyeken is számolnunk kell velük.

Angol nyelvi tábor Gemencen

 

 

A Gemenc Erdészeti Erdei Iskola és az Angoltanárok Nemzetközi Egyesülete bentlakásos nyelvi tábort szervez 10-14 éves gyermekeknek a Gemenci erdő szívében.

2008. június 14-20. és június 21-27.

A tábor helyszíne Pörbölyön, Bajától 14 km-re az Ökoturisztikai Központ területén található. Az iskola jól felszerelt tanteremmel, kézműves foglalkoztatóval, színvonalas szállásal és klimatizált ebédlővel várja a táborlakókat.

 

Szakmai program

Az angol nyelvvel legalább 2 éve foglalkozó tanulóknak olyan tanulási környezetet biztosítunk, mely lehetőséget teremt a nyelv természetes elsajátítására, a szókincs, beszédértés és beszédkészség fejlesztésére. A szerepjátékok és projekt munkák során a tanulók személyisége és együttműködési készsége is fejlődik.

 

A téma- és cselekvésközpontú nyelvtanítás szellemében a tanulók egész nap lehetőséget kapnak az angol nyelv használatára és tanulására. Az Ökoturisztikai Központ szolgáltatásait kihasználva a résztvevők sétahajóval, az Erdei Vasúton utazva és gyalogtúrákon angolul ismerkednek Gemenc növény és állatvilágával.

 

Az utolsó napon a szülők is részt vehetnek a közös kiránduláson, majd megtekinthetik a gyerekek által összeállított műsort.

 

Részvételi díj, jelentkezés:

A tábor részvételi díja: 49 000 Ft

Jelentkezési határidő: 2009 május 30.

942_dscf5623